Novosti i zanimljivosti

PERFECT CODE – Potpuni kod ljepote

< Pročitaj više >

NEURO-SENSITIVE ZA "NOVI ŽIVOT" OSJETLJIVE KOŽE

< Pročitaj više >

NOVI BEAUTY CENTAR AFRODITA & SHOP

Našim uspješnim BEAUTY CENTRIMA nedavno smo, u Rogaškoj Slatini, pridružili NOVI, ekskluzivni, prodajno-savjetodavni centar i kozmetički salon sa cjelovitom ponudom kozmetičkih postupaka.

< Pročitaj više >

NOVO: napredna anti-age njega sa BIOLOŠKI-AKTIVNIM PEPTIDIMA!

Predstavljamo vam cjelovit koncept za intenzivno pomlađivanje: s novim razvojnim postignućem suvremene dermatokozmetologije – inovacijom 3 PEPTIDES i specijalnom masažom „3D ANTI-AGEING“.

< Pročitaj više >

VENUS LEGACYTM - MEDICINSKA ESTETIKA nove generacije

Venus LegacyTM je revolucionarna inovacija medicinske kozmetologije, ki v obliki napredne 4DTM tehnologije združuje delovanje 4 različnih tehnologij. Gre za kombinacijo

< Pročitaj više >

INOVACIJA u Beauty centru Afrodita
TERAPIJA PURE OXYGEN

Terapija PURE OXYGEN predstavlja neiscrpan izvor kisika za sve vrste kože lica, vrata i dekoltea. Izvodimo je s novom generacijom aktivne kozmetike PURE OXYGEN, zasnovane na revolucionarnoj tehnologiji Fiflow BB61, koja značajno povećava opskrbu kože kisikom. Još više: stimulira i detoksikaciju kože. Rezultat: poboljšanje općeg funkcioniranja, strukture i izgleda kože!

< Pročitaj više >

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Vaše su obrve rijetke, tanke, u preniskoj su ili previsokoj liniji? Žudite za gušćim obrvama i njihovom potpunom obliku a ujedno želite očuvati prirodan izgled?

Rješenje: japanska metoda iscrtavanja obrva – tehnika parmanentnog make-upa koja pruža maksimalno prirodan izgled. Od sada i u Beauty centru Afrodita!

< Pročitaj više >

Jeste li znali?

Zlato latinskog imena Aurum je dragocjena kovina, koja simbolizira Sunce i koja svojom sjajnom bojom još od davnina privlači ljude kao magnet. Zbog svoje rijetkosti, bljeska i trajnosti zlato je oduvijek cijenjeno kao simbol moći, bogatstva i ljepote u svim kulturama.

< Pročitaj više >

POSJETILI SU NAS… NOMINIRANE FATALKE POSJETILE KOZMETIKU AFRODITA

POSJETILI SU NAS… Izreka, da se ljepota voli družiti sa ljepotom još kako je istinit. I u domaćoj okolini. Kozmetiku Afrodita, vodeću slovensku kuću ljepote, posjetile su naime nominirane za »femme fatale« 2012.

< Pročitaj više >