Mišljenja korisnika

TANJA: “Bila sam u Beauty centru Afrodita u grand hotelu Sava u Rogaškoj Slatini i zaista su cure bile iznimno ljubazne. Uz sve ostalo tamo sam kupila sve “živo” - i zlatnu kolekciju, koja je zaista fenomenalna. I kremu lipo detox finish protiv celulita, koju sam prvi puta koristila u wellness centru Živa na Bledu, i novu pjenu za čišćenje lica te još mnogo toga. No, sad sam založena za neko vrijeme.”
BRANE KASTELIC: “Ne znam da li sam bio ljepši nakon dva sata njege i masaže lica i tijela u Beauty centru Afrodita, kad sam se sasvim prepustio lijepoj plavookoj Maši, ali znam da sam bio zbog ugođaja sasvim raznježen, ošamućen i kao nov. Bio sam “afroditiziran!””
VANJA: “Posjetu kozmetičkih salona do nedavno nisam prakticirala. Ka prvoj posjeti nekako me prisilio rođendanski poklon moje sestre - njega sa čokoladnom maskom u Beauty centru Afrodita. Iako malo sa zadrškom, iz poštovanja za primljeni poklon nakon dugog odlaganja ipak sam se uputila. Moji osjećaji nakon njege: božanstveni! Ne samo bogata hranjiva njega kože, koja je bila nakon njege nevjerojatno mekana, nego i potpuno opuštanje mog tijela i duha. I kako ludooo miriši…mmm, mogla bih je pojesti! Uz sve to cure u Beauty centru Afrodita iznimno su ljubazne. Niti na trenutak se nisam osjećala nelagodno, što me je pred posjetom najviše brinulo. Eto, tako je rođendanski poklon kojem sam se najprije najmanje razveselila, postao the best! Jer je zaista bilo namijenjeno samo mom uživanju. Još više takvih poklona!”