Njega lica za postizanje ultimativnog liftinga s aktivnim sastojkom ledenog vina s vinorodnih područja Švicarske!

 

Predstavljamo vam novo razvojno postignuće razvojnih laboratorija Kozmetike Afrodita u sudjelovanju sa Beauty centrima Kozmetike Afrodita:

tretman WIN UP-LIFT, koja nudi profinjenu njegu za sve tipove kože i osigurava impresivne rezultate pomlađivanja na potpuno prirodan način – već nakon prvog tretmana!

 

ULTIMATIVNI LIFTING i INTENZIVNA HIDRATACIJA

Njega proizvodima Win Up-Lift predstavlja prirodnu alternativu liftinga kože jer vidljivo briše manje borice i bore – znanstveno dokazano smanjena dubina bora do -13 % već nakon prvog tretmana*. Koža je nakon tretmana glatka i mekana na dodir, vidljivo pomlađena i hidratizirana; moguće je postići čak i do 50,9 % poboljšanu vlažnost kože**!

*in vivo ispitivanje na 22 dobrovoljne ispitanice nakon 30 minuta od jednog nanošenja

**in vivo ispitivanje na 20 dobrovoljnih ispitanica nakon 28 dana uporabe dvaput na dan

 

SNAGA POLIFENOLA  – PRIRODNIH ANTIOKSIDANTA

S profinjenim ledenim vinom, bogatim izvorom polifenola, tretman Win Up-Lift potiče regeneraciju kože, intenzivno je štiti od daljnjeg gubitka vlage i djelovanja slobodnih radikala i drugih čimbenika okoliša.

 

Ledeno vino je posebno zbog svoje unikatne molekulske građe i visoke koncentracije polifenola – izuzetno snažnih, prirodnih antioksidanta, koji djeluju iznimno pomlađujuće.

 

ZA SVE UZRASTE I SVE TIPOVE KOŽE

Tretman Win Up-Lift pogodan je za sve uzraste i sve tipove kože, a posebno ga preporučujemo:

  • svima s problemom opuštene, suhe kože,
  • svima s izrazitom pojavom finih borica i dubokih bora
  • svima s problematičnim, normalnim-mješovitim tipom kože.+ Proizvodi se odlikuju IZNIMNO LAGANIM i BRZO UPIJAJUĆIM TEKSTURAMA koje ne sadržavaju paraben, parafin i alkohol. Zbog lagane teksture, idealne su i za muškarce.

 


JESTE LI ZNALI?

Aktivni sastojak ledenog vina, ugrađen u proizvode WIN UP-LIFT, prvi je aktivni sastojak od ledenog vina na području kozmetike.

Također, aktivni sastojak ledenog vina ne sadržava alkohol (prilikom dobivanja aktivnog sastojka ledeno vino gubi sav alkohol, a zadržava najkvalitetniju komponentu – polifenole) i konzervanse.

 

ZA NJU i NJEGA te za DALJNJU UPORABU KOD KUĆE

Proizvodi WIN UP-LIFT namijenjeni su također i za daljnju njegu kod kuće – za održavanje rezultata postignutih u kozmetičkim salonima.