SVEČANO OTVORENJE NOVOG PROSTORA BEAUTY CENTRA AFRODITE

U Centru Kaptol svečano je otvoren novi prostor Beauty centra Afrodite. U sklopu njega nalazi se i ekskluzivan prodajni prostor, gdje možete kupiti sve proizvode Kozmetike Afrodite, vodeće slovenske kuće ljepote.


S novim prostorom Beauty centra Afrodite mnogobrojne je goste među kojima su bili Mirko Fodor, Karmela Vukov Colić, Uršula Tolj, Frano Ridjan, Renata Sopek, Nives Čanović, Ksenija Erker, Marija Sekelez, Tihana Harapin Zalepugin, Bojan Jambrošić, Natalija Đorđević i Marija Borić, upoznala Barbara Kolar.


Naime, zadovoljstvo klijenata i ponuda usluga prerasle su prvobitni prostor Beauty centra Afrodite u Centru Kaptol, pa je salon preselio u novi, mnogo veći prostor.


Sada se salon proteže na 105 metara četvornih, a u njemu je zaposleno šest vrhunski obrazovanih kozmetičarki.


U salonu se nudi široka paleta kozmetičkih usluga za njegu lica i tijela.


Za njegu lica, vrata i dekoltea tu su od tretmana za mladenačku kožu preko onih za vitalizaciju i pomlađivanje do luksuzne njege sa zlatom. Za potpunu brigu o tijelu korisnicama salona na raspolaganju je široka paleta kozmetičkih usluga - od anticelulitnih tretmana preko masaža i aromaterapija do pedikura i manikura.


Novost su tretmani lica i tijela koji uključuju kombinaciju aparativnih i preparativnih tehnika Derm System. Riječ je o inovativnim terapeutskim metodama pomlađivanja kože i preoblikovanja tijela koje obuhvaćaju mikrodermoabraziju, radiofrekvencijsku, vakuumsku, cryo i lipoendodermnu terapiju.


Pri svim se tretmanima koriste visokokvalitetni proizvodi Kozmetike Afrodite.


Ti se proizvodi mogu kupiti u noovootvorenom prodajnom prostoru koji se nalazi u predvorju salona.


Tamo se kupci mogu upoznati i s najnovijim proizvodima Kozmetike Afrodite. Tu su i proizvodi revolucionarne linije Hyaluron LIFT. Nova anti-age linija HYALURON LIFT s patentiranom 100% PRIRODNOM HIJALURONSKOM KISELINOM uvjerljivo postavlja ULTIMATUM STARENJU KOŽE: omogućava zaglađivanje bora koje ćete vidjeti i osjetiti.