Beauty Shop

<< NATRAG

U praktičnoj trgovini Beauty centra Afrodita nudimo vam preko 600 vrhunskih, koži ugodnih kozmetičkih proizvoda iz proizvodnje Kozmetike Afrodita. U brizi za lijepu i zdravu kožu se naime puno puta nađemo pred pitanjem kako i koje kozmetičke proizvode izabrati.


Potrebe kože su vrlo različite: jednima manjka samo vlage, drugima masnoće, opet treća je osjetljiva, ljušti se i sl. Zato je idealno i dugoročno rješenje stručno savjetovanje u Beauty centru Afrodita, gdje će vam naše kozmetičarke pomoći izabrati njegujuće proizvode pogodne za vas i za vašu kožu.


O PROIZVODIMA KOZMETIKE AFRODITA

U Kozmetici Afrodita na temelju vlastitog razvoja proizvodimo visokokvalitetne, prirodne kozmetičke proizvode prihvatljive korisnicima i okolišu - za nju i za njega te za sve dobne skupine. Ovisno o svrsi, vrsti korisnika i prodajnim kanalima svrstavamo ih u dva proizvodno-prodajna programa:

1. BEAUTY CARE
Proizvodi združeni pod imenom BEAUTY CARE predstavljaju program proizvoda široke potrošnje i namijenjeni su krajnjim korisnicima. Na postojećim tržištima dostupni su na prodajnim mjestima svih većih trgovačkih sustava. Program obuhvaća proizvode za njegu lica, njegu tijela, anticelulitnu njegu, depilaciju, njegu ruku i nogu, tuširanje, zaštitu od sunca te njegu i oblikovanje kose.

2. AFRODITA PROFESSIONAL
Proizvodi pod imenom AFRODITA PROFESSIONAL namijenjeni su profesionalnoj uporabi u kozmetičkim i frizerskim salonima te wellness i spa centrima. Na postojećim tržištima prodaju se putem naših terenskih zastupnika. Program obuhvaća proizvode za njegu lica, njegu tijela, anticelulitnu njegu, depilaciju, njegu ruku i nogu te njegu i oblikovanje kose.


AFRODITA PROFESSIONAL  HOME CARE
Proizvodi združeni pod imenom HOME CARE dio su programa AFRODITA PROFESSIONAL i namijenjeni su korisnicima koji, nakon profesionalnog kozmetičkog tretmana, kvalitetnu njegu žele nastaviti i kod kuće. Dostupni su u izabranim kozmetičkim salonima te u Afroditinim prodajnim mjestima (BEAUTY CENTAR AFRODITA u KAPTOL centru, AFRODITA SHOP Stara Vlaška 41 i Frankopanska 7, Zagreb i webshop.afroditacosmetics.com