Beauty Centar Afrodita & Shop

<< NATRAG

since 1970
BEAUTY CENTAR AFRODITA
tamo gdje ljepota i zdravlje idu ruku pod ruku


JEDINSTVEN KOZMETIČKI KONCEPT

Oduševit ćemo vas jedinstvenim kozmetičkim konceptom koji zahtijeva provođenje najsuvremenijih tretmana ljepote vrhunskom profesionalnom kozmetikom robne marke Afrodita Professional. U kontinuiranoj suradnji s razvojnim laboratorijem Kozmetike Afrodita osmišljavamo nove profesionalne kozmetičke tretmane koji u međusobnoj sinergiji pružaju natprosječne rezultate. Riječ je o konceptu koji na osnovi neprocjenjivih iskustava, aktualnih kozmetičkih trendova i najnovijih znanstvenih dostignuća nadograđujemo i usavršavamo već više od 45 godina.

 

VJERUJEMO PRIRODI i POŠTUJEMO ŽIVOT

Proizvodi robne marke Afrodita Professional koje upotrebljavamo u Beauty centrima Afrodita odlikuju se visokim sadržajem prvoklasnih prirodnih sastojaka provjerenoga – certificiranog podrijetla. Izabrane formule ne sadržavaju parabene, parafin, silikone, umjetna bojila i sintetičke mirise. Dodatna prednost: proizvodi ni u jednoj razvojnoj fazi nisu testirani na životinjama!

 

VIŠE OD NJEGE

Budući da smo svjesni kako na stanje, a time i izgled kože utječe više različitih čimbenika, pristupamo joj holistički. Osim ponude mnogobrojnih tretmana ljepote s vama tako dijelimo i korisne savjete s područja prehrane, kretanja i dobrog osjećaja, nudimo dermatološke usluge i provodimo opuštajuće wellness-njege. Pritom svaku stranku tretiramo na potpuno individualnoj razini. Na osnovi stručne osposobljenosti procjenjujemo stanje i potrebe vaše kože te vam s obzirom na vaše želje i očekivanja pripremamo plan njege primjeren vašoj koži.


SVE NA JEDNOM MJESTU

Cjelokupna ponuda Beauty centara Afrodita obuhvaća:

  • mnogobrojne njege za ljepotu lica, vrata i dekoltea;
  • neinvazivne anti-age, anti-wrinkle i lifting njege kože;
  • učinkovite tretmane preoblikovanja tijela
  • najnaprednije aparaturne tehnike;
  • nezaboravna wellness-iskustva;
  • terapijske masaže;
  • individualno osmišljene tretmane iscjeljujuće aromaterapije

i još mnogo toga!

 

BEAUTY SHOP

U Beauty centrima Afrodita nalazi se i ekskluzivno prodajno-savjetodavno mjesto u kojem vam nakon tretmana dajemo savjete pri odabiru profesionalnih proizvoda za daljnju njegu kod kuće. Rezultati ostvareni u našim centrima neće biti samo trenutačni nego ćete ih održati i na dulji rok.


I ZA MUŠKARCE i NAJMLAĐE

Za naše usluge odlučuje se i sve više muškaraca. Posljednjih godina bilježimo porast od 50 %. Upravo se zbog toga u okviru pojedinih njega i programa posebno prilagođavamo i potrebama muške kože. Nismo zaboravili ni na najmlađe – zahvaljujući uslugama „MINI wellnessa“ briga za njihovu sigurnost tijekom vašeg uživanja potpuno je nepotrebna.


PROGRAM VJERNOSTI


Za vas smo pripremili i poseban program vjernosti koji vam svakog mjeseca donosi ekskluzivne pogodnosti i popuste. Istodobno vam omogućuje da odmah budete obaviješteni o svim aktualnim novostima i akcijskim ponudama. Svoju karticu pogodnosti zatražite u jednom od naših centara.

 

Preporučujemo rezervaciju usluga nekoliko dana prije željenog termina. Moguće otkazivanje javite nam najmanje pet sati prije izabranog termina. Ako rezerviranu uslugu ne iskoristite, ali je ne otkažete, obračunat ćemo vam 50 % vrijednosti usluge. Molimo vas da prije početka tretmana upozorite na eventualne posebnosti svojega zdravstvenog stanja.
Cijene uključuju PDV i vrijede od 10. 10. 2016.