<< NATRAG NA NOVOSTI I ZANIMLJIVOSTI

NOVO

NAPREDNA ANTI-AGE NJEGA SA BIOLOŠKI-AKTIVNIM PEPTIDIMA!

3 PEPTIDES                                                                                          
- biološki aktivna njega za superiorne učinke pomlađivanja koji oduzimaju dah!

 

SUPERIORNI ANTI-AGEING
Predstavljamo vam cjelovit koncept za intenzivno pomlađivanje: s novim razvojnim postignućem suvremene dermatokozmetologije – inovacijom 3 PEPTIDES i specijalnom masažom „3D ANTI-AGEING“.

 

SA SNAGOM PEPTIDA
Njegu izvodimo sa proizvodi 3 PEPTIDES, koji djeluju na osnovi triju biološki aktivnih peptida i predstavljaju novu generaciju stanično aktivnih sastojaka. Rezultat su iznimnog napretka suvremene kozmetologije čiji je cilj poboljšanje odnosno poticanje fizioloških, prirodnih procesa u koži.

 

NOVA MLADOST VAŠE KOŽE
Peptidi djeluje izravno na stanice kože te reaktivacijom mnogih dermalnih i epidermalnih gena budi njihov mladenački potencijal! Potiče stanice da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posljedica toga je usporavanje biološkog starenja i fotostarenja kože te njeno svestrano pomlađivanje.

 

DIGITOPRESURA
Za još intenzivnije učinke pomlađivanja koristimo tehniko digitopresure (iznimno učinkoviti pritisci na akupresurne točke lica) za poboljšanje čvrstoće mišićnog tkiva te intenziviranje željenih učinaka pomlađivanja kože.

 

ZA NJU I ZA NJEGA
Njege s peptidima vrlo su popularne i među muškarcima koji teže po što vidljivim rezultatima. Klinička ispitivanja potvrđuju visoku učinkovitost peptida i na ženskoj i na muškoj koži.

 

Idealan izbor za rješavanje najzahtjevnijih stanja kože i za sve koji od anti-age njege jednostavno očekuju više!