Obrazna nega za doseganje ultimativnega liftinga iz švicarskega ledenega vina!

 

Predstavljamo vam nov dosežek razvojnih laboratorijev Kozmetike Afrodita v sodelovanju z Beauty centri Afrodita:

tretma WIN UP-LIFT, ki ponuja prefinjeno nego vsem vrstam kože in zagotavlja impresivne pomlajevalne rezultate na povsem naraven način – že po prvem tretmaju!

 

ULTIMATIVNI LIFTING in INTEZNIVNO VLAŽENJE

Lepotna nega z izdelki Win Up-Lift predstavlja naravno alternativo liftinga kože, saj vidno zabriše manjše gubice in gube – znanstveno dokazano zmanjšana globina gub do – 13 % že po prvem tretmaju*. Koža je po negi gladka in mehka na otip, vidno pomlajena in bolj navlažena; dosežemo lahko kar do + 50,9 % izboljšano navlaženost kože**!

*in vivo študija na 22 prostovoljkah po 1 nanosu po preteku 30 min

**in vivo študija na 20 prostovoljkah po preteku 28 dni po nanosu 2-x dnevno

 

MOČ POLIFENOLOV – NARAVNIH ANTIOKSIDANTOV

S prefinjenim ledenim vinom, bogatim virom polifenolov, tretma Win Up-Lift spodbuja regeneracijo kože, intenzivno ščiti pred nadaljnjo izgubo vlage ter delovanjem prostih radikalov in drugih dejavnikov okolja.

 

Ledeno vino je namreč posebno zaradi svoje unikatne molekularne strukture in visoke koncentracije polifenolov – močnih, naravnih antioksidantov, ki delujejo izrazito pomlajevalno.

 

ZA VSE STAROSTI IN VSE VRSTE KOŽE

Tretma Win Up-Lift je primeren za vse starosti in vse vrste kože, še posebej pa ga priporočamo:

  • vsem, ki se soočajo z upadlo in izsušeno kožo,
  • vsem z izrazito pojavnostjo finih gubic in globokih gub ter še posebej
  • vsem s problematičnim, normalnim-mešanim tipom kože.+ Izdelke odlikujejo IZJEMNO LAHKE in HITRO VPOJNE TEKSTURE, ki ne vsebujejo parabenov, parafina in alkohola. Zaradi lahke teksture so idealni za uporabo tudi zanj.

 

 

ALI STE VEDELI?

Aktivna sestavina ledenega vina, vgrajena v izdelke WIN UP-LIFT, je 1. aktivna sestavina iz ledenega vina na področju kozmetike.

Prav tako aktivna sestavina ledenega vina ne vsebuje alkohola (pri pridobivanju aktivne sestavine ledeno vino izgubi ves alkohol, ohrani pa najkakovostnejšo komponento – polifenole) in konzervansov.

 

ZANJO in ZANJ ter za NADALJNJO UPORABO DOMA

Izdelki WIN UP-LIFT so namenjeni tudi nadaljnji negi doma – za vzdrževanje rezultatov doseženih v kozmetičnih salonih.