<< NAZAJ NA NOVIČKE IN ZANIMIVOSTI

INOVACIJA v Beauty centru Afrodita
TERAPIJA PURE OXYGEN

MOČ ČISTEGA KISIKA za kožo, ki ponovno »diha«!NEIZČRPEN VIR KISIKA

Terapija PURE OXYGEN predstavlja neizčrpen vir kisika za vse vrste kože obraza, vratu in dekolteja. Izvajamo jo z novo generacijo aktivne kozmetike PURE OXYGEN, zasnovane na revolucionarni tehnologiji Fiflow BB61, ki znatno poveča oskrbo kože s kisikom. Še več: pospeši tudi njeno razstrupljanje. Rezultat: izboljšanje splošnega delovanja, strukture in videza kože!


SINERGIJA KOZMETOLOGIJE & DERMATOLOGIJE

Tretma ne blaži zgolj simptomov neželenih procesov v koži, temveč cilja na njihov ključen vzrok: pomanjkanje kisika. Učinkuje na celični ravni ter ne vpliva samo na videz, ampak tudi na samo delovanje kože. Predstavlja most med kozmetično in dermatološko obravnavo kože.


Z UČINKOM »DRUGE« KOŽE

Postopek koži omogoči, da ponovno »zadiha« ter intenzivira metabolizem kožnih celic. Deluje z učinkom »druge« kože, saj je koža takoj po tretmaju rožnata, voljna, spočita in vidno pomlajena! Terapija hkrati prijetno hladi ter tako učinkuje tudi pomirjevalno.


IDEALNA ZA VSAKO KOŽO

Terapija PURE OXYGEN je priporočljiva za vse vrste kože ne glede na starost in spol, še posebej za: utrujeno in zabuhlo kožo; kožo kadilcev; kožo, izpostavljeno onesnaženemu okolju ter kožo, podvrženo prezgodnjemu staranju.


MANUALNO ali Z NAPRAVO

Postopek izvajamo tako z manualno (ročno) kot tudi aparaturno tehniko. Na osnovi strokovne usposobljenosti ocenimo potrebe vaše kože ter vam z ozirom na vaša individualna pričakovanja pripravimo načrt terapij, pisan na vašo kožo.