Novičke in zanimivosti

PERFECT CODE – Popolna koda lepote

Nova obrazna linija PERFECT CODE  predstavlja popolno formulo za vsakega posameznika. Kompleks ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.

< Preberi več >

NOVO
NEURO-SENSITIVE za "NOVO ŽIVLJENJE" OBČUTLJIVE KOŽE

Znanost o negi občutljive kože, ki premika meje tako na področju profesionalne kot tudi splošne kozmetologije.

< Preberi več >

GRAZIA BEAUTY AWARDS

Kozmetika Afrodita je z zmagovalnima izdelkoma ponovno slavila v 2 kategorijah!

< Preberi več >

WIN UP-LIFT

Obrazna nega za doseganje ultimativnega liftinga iz švicarskega ledenega vina!

< Preberi več >

DERMAFRAC - NOVA GENERACIJA MEZOTERAPIJE brez bolečin & okrevanja

PRVA estetska aparaturna tehnologija, ki sočasno izvaja terapijo z mikro-iglicami ("needling") in vakumom ter zagotavlja prenos izbranih visoko koncentriranih formul v globlje plasti kože - natanko tja, kjer jih koža najbolj potrebuje.

< Preberi več >

NOV BEAUTY CENTER AFRODITA & SHOP

Uspešnim BEAUTY CENTROM se pridružuje NOV kozmetični salon s celovito ponudbo in ekskluzivnim prodajno-svetovalnim mestom v Rogaški Slatini!

< Preberi več >

NOVO: napredna anti-age nega z BIOLOŠKO-AKTIVNIMI PEPTIDI!

Predstavljamo vam celosten koncept za intenzivno pomlajevanje: z novim razvojnim dosežkom moderne dermo-kozmetologije - inovacijo 3 PEPTIDES in specialno masažo »3D ANTI-AGEING«.

< Preberi več >

VENUS LEGACYTM MEDICINSKA ESTETIKA nove generacije

Venus LegacyTM je revolucionarna inovacija medicinske kozmetologije, ki v obliki napredne 4DTM tehnologije združuje delovanje 4 različnih tehnologij.

< Preberi več >

INOVACIJA v Beauty centru Afrodita
TERAPIJA PURE OXYGEN

Terapija PURE OXYGEN predstavlja neizčrpen vir kisika za vse vrste kože obraza, vratu in dekolteja. Izvajamo jo z novo generacijo aktivne kozmetike PURE OXYGEN, zasnovane na revolucionarni tehnologiji Fiflow BB61, ki znatno poveča oskrbo kože s kisikom. Še več: pospeši tudi njeno razstrupljanje. Rezultat: izboljšanje splošnega delovanja, strukture in videza kože!

< Preberi več >