Mnenja uporabnikov

TANJA: “Bila sem v Beauty centru Afrodita v grand hotelu Sava v Rogaški Slatini in res so bile punce izjemno prijazne. Prejela sem celo kartico zvestobe, ki omogoča popust pri tretmajih zato sem s odločila, da si bom moje sprostitvene dneve zdaj privoščila kar direktno pri vas. Poleg tega sem tam kupila vse “živo” - tudi zlato kolekcijo, ki je res fenomenalna. Pa kremo detox lipo finish proti celulitu , ki sem jo prvič kupili v wellnesu Živa na Bledu, in novo peno za čiščenje obraza ter še in še. No, zdaj sem založena za nekaj časa.”
BRANE KASTELIC: “Ne vem, ali sem bil po dobrih dveh urah nege in masaže obraza in telesa v Beauty centru Afrodita, ko sem se povsem prepustil lepi modrooki Maši, kaj lepši, vem pa, da sem bil zaradi ugodja povsem raznežen, omotičen in kot nov. Bil sem “afroditiziran!””
Nataša Berginc, lastnica in direktorica podjetja AND by Andraž: "Pri vas na terapiji je bilo izjemno lepo. Prijaznost osebja in urejeno okolje sta me navdušila že v samem začetku. Imam izredno suho kožo, zato se večkrat počutim kot v togem neelastičnem plašču. Po PURE OXYGEN terapiji pa sem se počutila odeto v mehek plišasti plašček. Takoj po terapiji sem bila umirjena in spočita. Res, izjemno prijetno počutje, pridem še kdaj."
Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza ter Femme fatale 2014: "Profesionalno osebje in čudovito opremljen prostor sta me že ob prihodu sprostila, saj sem takoj vedela, da sem v odličnih rokah. Ne samo, da mi je osebje predstavilo moj tip kože in mi podalo nasvete katera Afroditina kozmetika je zame najboljša, stopili so še korak naprej in mi pomagali kombinirati tudi katera tekstura pudra je primerna, da sta krema in puder med seboj komplementarna in koži v skupni kombinaciji povrneta prožnost in sijaj. Za prožnost in svežino kože pa je poskrbela tudi terapija Pure Oxygen. Po terapiji sem se počutila pomirjeno in zadovoljno. Moram priznati, da odkar sem bila na razvajanju v Rogaški Slatini uporabljam le še kozmetiko Afrodita, saj je resnično odlična!"
ANA MARIA MITIČ, slovenska improvizatorka, moderatorka, igralka, komičarka, lutkarka in novinarka: "Pri Afroditi na splošno, sploh pa v njihovem Beauty centru se nikakor ne moreš počutiti slabo - vedno zažarim, kadar pridem do zlatih deklet: začne se s prijaznim nasmehom, ki te pozdravi, in stopnjuje prek vrhunskih storitev do njihovih fantastičnih izdelkov, ki sem jim zvesta vse od zgodnje pubertete."
VANJA: “Obiskovanja kozmetičnih salonov do nedavnega nisem bila vajena. Nato me je k prvemu obisku kar nekako prisililo rojstnodnevno darilo moje sestre - nega s čokoladno masko v Beauty centru Afrodita. Čeprav malo z nejevoljo, sem iz spoštovanja do prejetega darila, tja po dolgem odlašanju le odpravila. Moji občutki po negi: božansko! Ne samo bogata hranljiva nega kože, ki je bila po negi neverjetno mehka, pač pa tudi popolna sprostitev mojega telesa in duha. In kako norooo diši…mmm, da bi jo bila kar pojedla. Poleg tega so bile punce v Beauty centru Afrodita izjemno prijazne. Niti za trenutek se nisem počutila nelagodno, kar me je pred samim obiskom najbolj skrbelo. No, tako je rojstnodnevno darilo, katerega sem se sprva najmanj razveselila, postalo the best! Ker je bilo zares namenjeno samo mojemu razvajanju. Še več takih daril!.”
Barbra Drnač, plesna novinarka, urednica oddaje Parada plesa in spletnega portala www.paradaplesa.si "Pa je končno prišel vroč julijski dan, ko sem si rekla: dovolj je bilo strahu, tvoja koža je po hudičevih kemoterapijah pred leti dovolj pripravljena, da jo obdelajo strokovnjaki. Koža mi je namreč kar fino reagirala, če sem ji zamenjala kozmetiko ali pa slučajno kaj »brkljala« po obrazu. Ampak gospodična Anita me je tako lepo pripravila na kisikov tretma, da sem po dobri uri praktično lebdela. Moja mešana, in na nekaterih mestih zelo izsušena koža, je odlično reagirala - obraz je bil lažji, bolj svež in še posebej me je navdušila HYALURON LIFT Lifting očesna krema. V kozmetični salon se bom z veseljem vrnila in si vzela nekaj več časa in preizkusila kar popolno nego s čiščenjem vred, tega žal ne maram preveč, ampak se tolažim, da se prepustim spretnim Afroditinim rokam, ki mi bodo na koncu še zmasirala obraz in dekolte. Ugodje se pač mora zliti z zdravjem."