<< NAZAJ NA NOVIČKE IN ZANIMIVOSTI

NOVO

NAPREDNA ANTI-AGE NEGA Z BIOLOŠKO-AKTIVNIMI PEPTIDI!

3 PEPTIDES                                                                                          
- biološko-aktivna nega za superiorne, »dih jemajoče« pomlajevalne učinke!

 

SUPERIORNI ANTI-AGEING
Predstavljamo vam celosten koncept za intenzivno pomlajevanje: z novim razvojnim dosežkom moderne dermo-kozmetologije  - inovacijo 3 PEPTIDES in specialno masažo »3D ANTI-AGEING«.


Z MOČJO PEPTIDOV
Nego izvajamo z izdelki 3 PEPTIDES, ki delujejo na osnovi treh bio-aktivnih peptidov in predstavljajo novo generacijo celično aktivnih sestavin. So rezultat izjemnega napredka sodobne kozmetologije, ki si vse bolj prizadeva za izboljšanje oz. spodbuditev fizioloških, naravnih procesov v koži.


NOVA MLADOST VAŠE KOŽE
Peptidi delujejo na ravni kožnih celic ter obudijo njihov mladostni potencial. Celice spodbudijo, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena in hialuronske kisline. Posledično upočasnijo kronološko in foto-staranje kože ter jo vsestransko pomladijo!


DIGITOPRESURA
Za še intenzivnejše pomlajevalne učinke uporabljamo tehniko digitopresure (izjemno učinkoviti pritiski na akupresurne točke obraza) za izboljšanje čvrstosti mišičnega tkiva ter intenziviranje želenih pomlajevalnih učinkov na koži.


ZANJO & ZANJ
Nege s peptidi so zelo priljubljene tudi med moškimi, ki si prizadevajo za kar najbolj vidne rezultate. Klinične študije potrjujejo visoko učinkovitost peptidov tako na ženski kot tudi na moški koži.


 

Idealna izbira za reševanje najzahtevnejših kožnih stanj ter za vse, ki od anti-age nege preprosto pričakujejo več!