VITA DERMA
COLLAGEN
ampule

ZA KUĆNU NEGU I PROFESIONALNU UPOTREBU
5 x 1,5 ml 
 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

Ampula Collagen sadrži dehidrirane mikrosfere morskog kolagena, koji u dodiru s vlagom povećavaju svoj volumen do 10 puta i popunjavaju linije bora, te izglađuju površinu kože.
Preporučujemo: za negu zrele kože, koja ima izražene bore, preventivnu anti-age negu kože nakon 30. godine, za kožu bez tonusa.
Rezultati: efekat liftinga je vidljiv odmah: koža je izglađena , smanjena je pojava bora. Koža je boljeg tonusa, napeta je i mladalački sveža.

GLAVNI ATRIBUTI
  • lifting effect
GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

MORSKI KOLAGEN
Prirodan je aktivni sastojak sa dva patenta:

  • Patent za dobijanje: sa metodom ekstrakcije (ekstrakata) iz nepigmentisane kože pljosnatih  riba - najnoviji industrijski izvor kolagena.
  • Patent za oblik: dehidracija biorazgradive mikrosfere za lakšu penetraciju u kožu epiderma. Zbog gubitka vlage iz epidema, povećava se transepidermalni gubitak vlage (TEWL), proces kada epiderma uzima vlagu iz derme.  Mikrosfere morskog kolagena sprečavaju gubitak vlage iz epiderme jer na sebe vežu tu vlagu . Prilikom toga, povećavaju svoj volumen 10 puta, čime se dobija trenutan i odmah vidljiv lift efekt.


CARNOSINE:
snažan je antioksidans (sprečava oksidacijski stres - uništava slobodne radikale). Štiti ćelijske membrane od štetnih procesa koji uzrokuju promene u dermisu i time ubrzavaju proces starenja kože. Carnosine produžava životni ciklus ćelije, i deluje na podmlađivanje kože.

UPOTREBA

Upotreba kod kuće: ampulu nanesemo na očišćeno i sa penom razmašćeno lice i vrat i umasiramo sa vrhovima prstiju. Završimo sa nanošenjem  hidratantne / hranjive kreme, zavisno o tipu kože. Preporučujemo 5 - dnevnu kuru sa ponavljanjima barem 3 puta godišnje.
U salonu se ampula može aplicirati ručno ili pomoću aparata po uputstvima iz seminarske mape.

Pre upotrebe ampulu zadržite ispod tople vode i protresite!
1,5 ml ampule je dovoljno  za jednu aplikaciju.