PURE GOLD 24 Ka Raskošna 24 Ka
Luksuzna dnevna krema

ZA KUĆNU NEGU I PROFESIONALNU UPOTREBU
50 ml 
 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

Dnevna krema je namenjena za negu normalne, mešovite  i suve kože. Sadrži raskoš čistog zlata koja, u kombinaciji s izoflavonima, vidljivo poboljšava strukturu kože i podstiče sposobnost njenog  obnavljanja, što se vidi u zaglađenosti  linija lica i bora te primetno boljem tonusu. Nakon dragocene nege, koža je podmlađena i izuzetno lepog izgleda.

GLAVNI ATRIBUTI
  • intense anti-wrinkle treatment
  • paraben & paraffin & silicone FREE
GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

ZLATO u česticama u najčistijem  obliku (24 karata):
dokazano deluje u smislu podmlađivanja kože, ispravljanja linija i bora te poboljšanja tonusa kože. Nakon nanošenja  na kožu zlato aktivira elektrone u ćelijama  kože. Kad su aktivirani u koži se uspostavljaju procesi ćelijske komunikacije (stimuliše  se obnavljanje  i rast ćelija);

SOJINI IZOFLAVONI u inkapsuliranom obliku:
dobro su poznati kao prirodna alternativa estrogenima, čiji gubitak u menopauzi uzrokuje prepoznatljive znakove starenja kože: stanjivanje kože, gubitak elastičnosti i nastanak bora. Genistein je najznačajniji i najviše zastupljen sojin izoflavon;

KARITE MASLAC:
egzotičan je sastojak dobiven iz semenki  karite drveća, izuzetno  je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Na kožu deluje  hidratantno, protuupalno i hranjivo.

UPOTREBA

Kremu nanosimo na očišćenu i toniziranu kožu kao podlogu maski ili kao samostalnu dnevnu negu. U slučaju izrazito masne kože, GOLD 24 Ka day cream se može koristiti i kao krema  za noćnu negu.