HYDRO CONTROL
Hidratantna krema

 

ZA KUĆNU NEGU I PROFESIONALNU UPOTREBU
50 ml 
 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

Hidratantna krema deluje blago antibakterijski i adstringentno te reguliše  prirodnu ravnotežu masnoće i vlažnosti  u koži. Amazonski kompleks objedinjuje  aktivne sastojke »prašume«, koji deluju kao skup jakih antioksidansa , ublažavaju upalne procese, regulišu  izlučivanje sebuma te sprečavaju nastanak bubuljica  i potkožnih mitesera. Nakon upotrebe  podstiče  se  proces regeneracije kože te zaštite  od dehidracije  i UV zračenja. 

GLAVNI ATRIBUTI
  • balans sebuma
  • dermatološki testirano
GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

AMAZONSKI KOMPLEKS
odmah nakon nege uspostavlja mat izgled kože, aktivno smanjuje izlučivanje sebuma i dokazano smanjuje nastanak mitesera i prištića na koži;

 

BETA-GLUKAN
spada među prirodne polisaharide. Nalazi se u staničnoj stenki zoba, ječma, gljiva i kvasca. Potiče aktivaciju imunosnog sustava i iznimno je snažan antioksidant koji uništava slobodne radikale u telu. Pomaže koži u zadržavanju optimalne vlage i fleksibilnosti.

UPOTREBA

Krema je primerena za svakodnevnu negu masne kože. Posebno  je preporučljiva za dnevnu negu usred i nakon specijalne nege sa voćnim kiselinama u  kozmetičkom salonu, jer zadržava optimalan nivo vlage i kožu dugotrajno je održava lepom i sjajanom.

savet

Prvi, najvažniji korak kod nege masne kože je čišćenje. Za čišćenje preporučujemo  Clean up mleko  za čišćenje i Clean up penu , koji temeljno odstranjuju suvišnu masnoću i nečistoće iz kože. Nakon osnovnog čišćenja i razmašćivanja kože obavezno upotrijebite Clean up tonik za ponovno uspostavljanje  pH u koži.