HYALURON 24H CREAM
od normalne do mešovite  kože 50 ml

ZA KUĆNU NEGU I PROFESIONALNU UPOTREBU
50 ml 
 

DELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE

Deluje sa optimalnom i dugotrajnom hidratacijom u dubljim slojevima kože. Podstiče nastanak vitalnih ćelija koje stvaraju  dva najvažnija proteina u koži: kolagen i elastin. Koži pruža  zaštitu od stresa i drugih štetnih uticaja okoline.

Rezultat: već nakon prve upotrebe koža je lepo zategnuta, čvršća, ne sjaji se. Nakon nekoliko dana upotrebe uspostavlja se ravnoteža vlage i lipida.  Nakon svakog nanošenja  kreme vidljivo je poboljšanje stanja kože. Kliničkim ispitivanjima je potvrđeno da je koža nakon upotrebe kreme vidljivo hidrirana, čvršća, glađa i poboljšanog tonusa.

GLAVNI ATRIBUTI
  • od normalne do mešovite  kože
  • dugotrajna hidratacija & čvrstoća
  • NON - COMEDOGENIC
  • bez dodanih konzervansa
  • bez parabena
GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

HYALURON*:

*100% prirodna patentirana hijaluronska kiselina

  • zbog male molekulske mase deluje u dubljim slojevima kože te smanjuje fiziološke poremećaje kože: opuštene očne kapke, podočnjake, suvu, oštećenu kožu bez čvrstoće i elastičnosti, pocrvenelu kožu, kožu s borama,
  • odlična je zaštita od gubitka vlage, a posebno  za vreme izlaganja suncu, vetru i stresu.
  • Povećava čvrstoću  kože nakon terapije mršavljena te je delotvorna je protiv znakova suve kože bez tonusa;

CARNOSINE:
snažan je antioksidans (sprečava oksidacijski stres - uništava slobodne radikale). Štiti ćelijske membrane od štetnih procesa koji uzrokuju promene u dermisu i time ubrzavaju proces starenja kože. Carnosine produžava  životni ciklus ćelije, i deluje  na podmlađivanje kože.

UPOTREBA

Za negu normalne do mešovite kože, odnosno kao podloga suvoj koži na predelima  lica, vrata i dekoltea, za negu dehidrirane kože, kože bez tonusa, umorne, uvele kože sa izraženim borama (zrele kože). Kremu nanosimo na temeljno  očišćenu i  toniziranu kožu kao samostalnu 24h negu svako jutro i veče.

savet

Optimalni efekat hidratacije postići ćete upotrebom CLEAN UP Hyaluron mleka  za čišćenje i CLEAN UP Hyaluron tonika.