3 PEPTIDES

Novo razvojno dostignuće savremene dermatokozmetologije S BIOLOŠKI AKTIVNIMI PEPTIDIMA koji podmlađuju kožu iznutra ka spolja!

Više o liniji

Inovacija 3 PEPTIDES predstavlja napredan pristup anti-age nezi kože koji se, izraženim znakovima starenja, suprotstavlja na nivou njihovih uzroka te tako podmlađuje kožu iznutra ka spolja!

Snagom biološki aktivnih peptida deluje direktno na ćelije kože te reaktivacijom mnogih dermalnih i epidermalnih gena budi njihov mladalački  potencijal!! Podstiče ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posledica toga je usporavanje biološkog starenja i fotostarenja kože te njeno svestrano podmlađivanje: vidljivo učvršćivanje kože, izglađivanje nepravilnosti na koži  i delovanje s intenzivnim efektom korekcije bora!

KLINIČKI DOKAZANO - REZULTATI koji oduševljavaju:

  • poboljšan tonus: + 19,5 % i elastičnost kože: + 9 %;
  • smanjena gustina bora: - 37 % i volumen bora: - 18,5 %.

NOVA MLADOST VAŠE KOŽE

Razvojno sofisticirane, visokodelotvorne formule proizvoda 3 PEPTIDES osiguravaju superiornu anti-age negu svih tipova kože nakon 30. godine starosti, a posebno su preporučljive za kožu podložnu preranom starenju - bilo zbog unutrašnjih ili spoljašnih faktora. Idealan izbor za rešavanje najzahtjevnijih stanja kože i  za sve koji od anti-age nege jednostavno očekuju više!

FORMULE UGODNE ZA KOŽU                                       

Svi su proizvodi 100 % BEZ PARABENA i PARAFINA i s hipoalergenim mirisom. Odlikuju se visokom tolerancijom u odnosu na osetljivu kožu.

NAGRAĐENI SASTOJAK

Kompleks peptida Matrixyl®, sadržan u proizvode 3 PEPTIDES dobio je prestižnu nagradu "25 years of Innovation Award" i tako je prepoznat kao sastojak s najvećim uticajem na ličnu negu u poslednjih četvrt veka.

Zatvori