EDUKATIVNI CENTAR AFRODITA - BEOGRAD

PRENOSIMO ZNANJE, ISKUSTVA I INSPIRACIJU

Od sada i u novom Edukativnom centru Afrodita u Beogradu!
 
Dugogodišnja tradicija, neprocenjivo iskustvo, sopstveno stručno znanje te brojne pohvale i zahtevi. Tim rečima najlepše se mogu opisati stručne edukacije koje organizujemo sa ciljem da sve što smo doživeli i spoznali tokom više od četiri decenije rada podelimo i s vama, predstavnicima kozmetičke struke.
 
ZNANJE JE NAŠA I VAŠA SNAGA
 
U Kozmetici Afrodita verujemo u moć znanja. Na osnovu njega pratimo napredak i ulažemo u inovacije koje nam omogućavaju još doslednije zadovoljavanje potrebe korisnika. Slično je i s vama. U eri znanja, naime, upravo je stručnost ono što podiže konkurentnost vašeg kozmetičkog salona te ga na taj način diferencira od »prosečnih«.
 
Želja za učenjem i prenošenjem stečenog znanja, sposobnosti i talenata u praksu i na druge. To su vrline koje u Kozmetici Afrodita cenimo te u okviru brojnih obrazovnih programa i podstičemo, razvijamo i ostvarujemo već više od četiri decenije.
 
TEORIJA I PRAKSA ruku pod ruku
 
Svake godine organizujemo više od 60 stručnih seminara s praktičnim radionicama na kojima predstavnicima kozmetičke struke:

 • prenosimo nova znanja o profesionalnim kozmetičkim proizvodima,
 • demonstriramo postupke njihove ispravne primene,
 • s njima delimo nova saznanja na području profesionalne kozmetičke nege te
 • inspirišemo ih da svoj rad obavljaju s još više zanosa.

 
Teme seminara prilagođavamo sezoni i aktualnim trendovima u kozmetičkoj struci, a pri tome se uvek trudimo uzeti u obzir i vaša očekivanja.
 
Kako bismo osigurali visok kvalitet svojih obrazovnih programa, broj učesnika pojedinih seminara ograničen je na najviše 35. Zbog brojnih zahteva pojedine seminare često i ponavljamo. Po prethodnom dogovoru nudimo i mogućnost individualnih obrazovanja.
 
Učesnici svih seminara primaju rezime predavanja s važnim naglascima. Dobijaju i sertifikat kojim se potvrđuje njihova osposobljenost na određenom stručnom području.
 
POD VODSTVOM STRUČNJAKA
 
Seminare i radionice vode uglavnom naši priznati kozmetički stručnjaci, a prema potrebi pozivamo i spoljašnje saradnike. Svi predavači imaju teoretska i praktična znanja, kao i pedagoške sposobnosti.
 
MEĐUNARODNO ISKUSTVO

Stručne seminare s praktičnim radionicama organizujemo u više od 15 država, a u skladu s našom vizijom proširenja na nova tržišta, trudimo se još povećati njihove domete.
 
NOVO - EDUKATIVNI CENTAR AFRODITA BEOGRAD
Do sada smo u Srbiji provodili edukacije u različitim gradovima širom Srbije, u odabranim i odgovarajućim prostorima. S oduševljenjem vam poručujemo da možete od sada dalje učestvovati na našim seminarima takođe u novom Edukativnom centru Afrodita u Beogradu, koji je svoja vrata otvorio pre nekoliko meseci. Prostori istog su opremljeni savremenom multimedijskom tehnologijom i didaktički prilagođenim kozmetičkim salonom, a postoji i sva potrebna oprema za sprovođenje praktičnih vežbi. Stručne seminare za inostrana tržišta organizujemo i u sedištu matične kompanije u Sloveniji, u Edukativnom centru Afrodita u Rogaškoj Slatini.
 
Razvijajte se zajedno s nama i upoznajte nove mogućnosti inspirisanja svojih klijenata!

 • više od 60 SEMINARA i 2000 UČESNIKA godišnje
 • u više od 15 DRŽAVA
 • više od 40 GODINA

ISKUSTVA NAŠIH UČESNIKA
Sanja Kostić Jović, Kozmetički salon Sanja Cosmetics (Niš):
»Seminari Kozmetike Afrodit nam uvek daju nešto novo, interesantno i primenljivo u našim salonima. Kad god izadje nova linija u prilici smo da čujemo od edukatora kako se primenjuje i kakav uticaj ima na koži. Jer jedino na taj način, kad imamo sve informacije i vidimo kako se rade tretmani, možemo i mi u svojim salonima da damo maximum svojim klijentima.«
 
Milka Pović Džakula, Kozmetički salon JIM (Beograd):
»Seminari su izuzetno edukativni i na naše zadovoljstvo redovni. Na njima budemo obavešteni o novitetima i njihovoj praktičnoj primeni. Pored korisnih saveta i odličnih edukatora i sama organizacija seminara je na profesionalnom nivou
 
Dragana Kesić, Studio za negu lica i tela i trgovina "Anastasija" (Novi Sad):
»Zahvaljujući  brojnim edukacijama  kozmetičke kuće Afrodita naučila sam puno o preparatima za negu, tako da svojim klijentima mogu preporučiti exclusivne  proizvode koje odgovaraju raznim tipovima kože.  U sklopu tretmana u salonu rezultati su odlični, a klijenti vrlo zadovoljni.« 

Za sve dodatne informacije i prijavu na raspolaganju vam je ga. Vojka Matić, vođa programa za kozmetičke salone u Srbiji na:

Teme seminara prilagođene su vremenu i trendovima u kozmetičkoj struci. Da ih nekoliko nabrojimo:

 • STRATEGIJA:  ANTI-CELULIT, uklanjanje celulita po metodama Kozmetike Afrodita
 • AMPULE VITA DERMA - čudesne kapi lepote sa izuzetnim efektom
 • AHA - nove dimenzije u nezi  sa voćnim kiselinama - podmlađivanje kože
 • PRIRODNA REGENERACIJA KOŽE NAKON LETA sa snagom čudesnog enzimskoga peelinga i AHA kiselina
 • GOLD 24 Ka  - anti-age fantazija čiste raskoši
 • HYALURON - nove dimenzije prirodne hidratacije kože
 • WINE THERAPY - ANTI-AGE nega podmlađivanja sa proverenom snagom grožđa
 • MILK&HONEY - hranjivi PRO-AGE mlečno-medeni rituali 
 • AROMATHERAPY - čudotvorna nega sa snagom eteričnih ulja