Potrebujete nasvet glede nege vaše kože?

Pišite nam! Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravega Afroditinega izdelka za nego vaše kože. Še bolje: posvetujte se z našimi promotorkami na prodajnih mestih. Veliko lažje namreč svetujemo, ko kožo tudi vidimo. Seznam promocij si lahko ogledate TUKAJ!
Vprašanja, povezana z nego vaše kože in izdelkih Kozmetike Afrodita, nam lahko pošljete s pomočjo spodnjega obrazca (obvezna polja*). Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vsi navedeni vaši osebni podatki se bodo uporabili izključno v NAMEN SVETOVANJA za izbiro pravega Afroditinega izdelka za nego vaše kože. Takoj po zaključku svetovanja bomo vaš prejeti in poslani email z vsemi navedenimi osebnimi podatki, v skladu s pravili varstva osebnih podatkov upravljavca, nemudoma trajno izbrisali.
Če želite v svoj e-poštni nabiralnik prejemati obvestila o novostih naše kozmetične hiše in obvestila o posebnih ponudbah, vas prosimo, da izpolnite obrazec (kjer izpolnite polja s svojimi podatki in označite, v kateri namen obdelave osebnih podatkov boste privolili) – VEČ na