IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO NA E-NOVICE KOZMETIKE AFRODITA

Vabimo vas, da nam s podajo spodaj predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe. Hkrati se zavezujemo, da bomo spoštovali vašo voljo, osebne podatke pa za spodaj opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.

Kozmetika Afrodita d.o.o., kot upravljalec osebnih podatkov, bo osebne podatke v skladu z danimi privolitvami začela uporabljati z dnem 25. 5. 2018.

Hvala, ker boste v spodnjem obrazcu označili, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate.

Privolitve za obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo na prejemanje e-novic Kozmetike Afrodita

Vaše osebne podatke, posredovane s tem obrazcem (ime, priimek in elektronski naslov), bomo do preklica uporabljali za namene obdelav za katere boste podali privolitev.

Kadarkoli si lahko premislite in popravite, izbrišete ali prekličete privolitev za obveščanje preko povezav na koncu vsakega e-sporočila ali tako, da kliknete na povezavo SPREMEMBA ALI PREKLIC PRIVOLITVE na dnu našega e-sporočila ali nas kontaktirate na nasvet@kozmetika-afrodita.si.

Osebne podatke obravnavamo s posebno skrbnostjo in spoštovanjem do vas. Še več informacij o varovanju osebnih podatkov pri upravljavcu osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

Z označbo posameznih polj, podajate privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z varovanjem osebnih podatkov za posamezne namene obdelave upravljavca Kozmetika Afrodita d.o.o.: