ISPUNITE OBRAZAC ZA PRIVOLU

Pozivamo vas da nam dostavom privola za obradu osobnih podataka priloženih u nastavku iskažete povjerenje u vezi s njihovom uporabom. Istodobno se obvezujemo da ćemo poštovati vašu volju, a osobne podatke obrađivat ćemo samo u okviru danih privola u svrhe definirane u nastavku.

Afrodita Commerc d.o.o., kao upravitelj osobnih podataka, osobne podatke u skladu s danim privolama počet će upotrebljavati od dana 25. 5. 2018.

Hvala što ćete na obrascu u nastavku označiti s kojim ste svrhama obrade osobnih podataka suglasni.

Privole za obradu osobnih podataka koji se odnose na primanje e-novosti Kozmetike Afrodita

Vaše osobne podatke dostavljene s ovim obrascem (ime, prezime i elektronička adresa) do opoziva ćemo upotrebljavati u svrhu obrada za koje ćete dati privolu.

U bilo kojem trenutku možete se predomisliti, ispraviti, izbrisati ili opozvati privolu za obavješćivanje putem poveznica na kraju svake elektroničke poruke ili tako da kliknete na poveznicu IZMJENA ILI OPOZIV PRIVOLE na dnu naše elektroničke poruke ili nam se možete obratiti na savjet@kozmetika-afrodita.com.

S osobnim podatcima postupamo posebno pažljivo i s poštovanjem prema vama. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka kod upravitelja osobnih podataka možete pročitati ovdje. Označivanjem pojedinih polja dajete privolu za obradu svojih osobnih podataka u skladu sa zaštitom osobnih podataka za pojedine svrhe obrade upravitelja Afrodita Commerc d.o.o.: