Afroditin preporod kože kolagenom

Više o galeriji

21. 2. 2017, Zagreb 360 - Vidikovac

O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše. U Kozmetici Afrodita su, uz lansiranju nove linije za njegu lica 4D COLLAGEN, za javnosti pripremili zanimljiv »talk show« o kolagenu,  glavni akteri kojeg su bili voditeljica Sanja Doležal sa gostima: Natašom Pinoza - Afroditinom ambasadoricom i zvaničnim licem linije 4D COLLAGEN, Marijom Borić, kazališnom, televizijskom i filmskom glumicom te dr. Aleksandrom Milenovićem, plastičnim i estetskim kirurgom.

Gosti su, svaki na svoj način, govorili o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Linija 4D COLLAGEN temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena.

Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31% a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju  sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksi pomlađivanje. Veliki broj pozvanih predstavnika medija, blogerica i posebnih gostiju je nakon »talk showa« druženje nastavilo u prekrasnom ambijentu vidikovca Zagreb Eye, gdje su u Afroditinom kutku ljepote isprobali sve predstavljene proizvode linije 4D COLLAGEN, a stručnjaci Kozmetike Afrodita su sa veseljem podijelili savjete o ispravnoj i kvalitetnoj njezi kože.

Zatvori
Novi proizvodi
< Travanj 2021 >
PonUtoSriČetPetSubNed
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Pohvala kozmetici Afrodita

    Cijenjeni, ovom prilikom želim da pohvalim vaše proizvode koje redovno koristim. Vaši preparat...

  • Zahvala

    Poštovani, želim da se zahvalim na Vašim kvalitetnim proizvodima i da izrazim poštovanje i divl...

  • Izuzetno kvalitetni kozmetički proizvodi

    Poštovani, dugogodišnji sam korisnik vaših izuzetno kvalitetnih kozmetičkih proizvoda.

Društvene mreže
Kozmetika Afrodita, Slovenija – Sva prava pridržana