Pure Gold DIVINE
24 Ka RASKOŠNO ULJE ZA LJEPOTU za suhu kožu

5 ml 
 

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE:

ZAŠTO ODABRATI?

"Svaka je koža individualna i treba njegu sukladnu njezinim potrebama.

Raskošno ulje za ljepotu s česticama čistog zlata, savršena harmonija njege hladno prešanog djevičanskog ulja bijele limnante i mrvica čistog zlata, jednostavno je najbolja njega za suhu kožu.

Odaberite najbolje za svoju kožu i bit ćete oduševljeni rezultatima."

Prema preporuci Danice Zorin Mijošek, osnivačice Kozmetike Afrodita

 

DJELOVANJE I REZULTAT UPORABE

S visokim udjelom prirodnih antioksidansa na koži stvara zaštitnu barijeru i pomaže pri sprječavanju gubitka vlage.

REZULTAT: obnovljena, meka, zaštićena koža i svjež, luminozan izgled!

 

glavni aktivni sastojci

ZLATO

  • u svojem najčišćem obliku (24 karata) dokazano djeluje u smislu pomlađivanja kože, zaglađivanja bora i poboljšanja tonusa kože. Zlato aktivira elektrone u stanicama kože, što potiče proces stanične komunikacije, obnove i rasta stanica.

ULJE BIJELE LIMNANTE

  • smatra se jednim od najboljih emolijensa jer je prirodni izvor triglicerida i karotenoida. S vitaminima i s više od 90-postotnim sadržajem dugih lanaca masnih kiselina osigurava intenzivnu regeneraciju i antioksidativno djelovanje.
uporaba
  1. tri do pet kapi raskošnog ulja PURE GOLD Divine u dlanovima umiješajte u raskošni lifting serum PURE GOLD Divine (ili bilo koji drugi odabrani proizvod za njegu) i nanesite na područje lica, vrata i dekoltea.
  2. Nanesite nakon nanošenja odabranog proizvoda za njegu; posebno preporučujemo uporabu raskošnog lifting-seruma PURE GOLD Divine.