PURE GOLD 24 Ka
Ampule

ZA DOMAĆU I PROFESIONALNU UPORABU
5 x 1,5 ml 
 

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE:

Ampula je namijenjena svim tipovima kože, a posebno koži bez tonusa i atrofiranoj koži sa izraženim borama. U kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije PURE GOLD 24 Ka kožu zaglađuje i vidljivo pomlađuje. Koža, njegovana zlatom, postaje vidljivo glađa i prekrasnog sjaja.

ključni podaci
  • intense anti-wrinkle treatment
  • paraben & paraffin & silicone FREE
glavni aktivni sastojci

ZLATO u česticama u najčišćem obliku (24 karata):
dokazano djeluje u smislu pomlađivanja kože, ispravljanja linija i bora te poboljšanja tonusa kože. Nakon nanosa na kožu zlato aktivira elektrone u stanicama kože. Kad su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi stanične komunikacije (stimulira se obnova i rast stanica);

SOJINI IZOFLAVONI u inkapsuliranom obliku:
dobro su poznati kao prirodna alternativa estrogenima, čiji gubitak u menopauzi uzrokuje prepoznatljive znakove starenja kože: stanjivanje kože, gubitak elastičnosti i nastanak bora. Genistein je najznačajniji i najviše zastupljen sojin izoflavon;

BETA-GLUKAN:
prirodni je polisaharid, nalazimo ga u staničnim stjenkama kvasca, žitaricama, zobi, ječmu... Koži pomaže da zadrži optimalnu vlagu i elastičnost. Potiče aktivnost imunskog sistema kože i sintezu kolagena te ima zaštitnu funkciju od UV-zračenja, iznimno je snažan antioksidans koji uništava slobodne radikale.

uporaba

Kod kuće: ampulu nanosimo na očišćeno i pjenom razmašćeno lice i vrat te umasiramo jagodicama prstiju. Intenzivno hidratiziramo sa tonikom. Završimo nanosom hidratantne / hranljive kreme, ovisno o tipu kože. Preporučamo da se ampule nanose 7 dana za redom i da se ti sedmodnevni ciklusi ponove barem 3 puta godišnje.

U salonu se ampula može aplicirati ručno ili pomoću aparata po uputama iz seminarske mape.

savjet

Prije nanošenja ampulu protresite! 1,5 ml ampule je dovoljno za jednu aplikaciju.