GOLD 24 Ka
Ulje za masažu

ZA DOMAĆU I PROFESIONALNU UPORABU
500 ml 
 

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE:

Sadrži čisto zlato u kombinaciji sa regenerativnim šipkovim uljem. Bogata anti-age formula za njegu namijenjena je raskošnoj  masaži lica i tijela koja kožu čini baršunasto mekom i sa nježnim zlatnim sjajem.   

Nakon nanosa na kožu, zlato aktivira elektrone u stanicama kože. Kada su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi stanične komunikacije (potiče se obnova i rast stanica). Nakon masaže koža je lijepo napeta i elastična, lijepog, prirodnog i mladolikog sjaja.

ključni podaci
  • za lice & tijelo
  • regeneration & anti-age
  • bez parabena
  • 100% PRIRODNO ULJE
glavni aktivni sastojci

ZLATO u česticama u najčišćem obliku (24 karata):
dokazano djeluje u smislu pomlađivanja kože, ispravljanja linija i bora te poboljšanja tonusa kože. Nakon nanosa na kožu zlato aktivira elektrone u stanicama kože. Kad su aktivirani u koži se uspostavljaju procesi stanične komunikacije (stimulira se obnova i rast stanica);

ŠIPKOVO ULJE:
dobiveno je iz sjemenki smeđe-crvenog šipka (Rosa rubiginosa L.). Više kliničkih studija pokazalo je da se to hranjivo ulje, koje je iznimno bogato sa esencialnim masnim kiselinama, može uspješno upotrebljavati za obnavljanje kože (kao njega nakon sunčanja), jer poboljšava teksturu kože (djeluje protiv nastanka strija) i smanjuje kožne nepravilnosti. Primjereno je isključivo za njegu jako suhe kože. Ne preporuča se aplicirati na masnu, nečistu i aknoznu kožu;

ULJE SUNCOKRETA:
prirodan je izvor vitamina E, prirodan je antioksidans, bogato je sa esencialnim masnim kiselinama, vitaminima B1 i B2, sadrži i lecitin i vosak. Na kožu djeluje hranjivo i njegujuće.

uporaba

Za masažu svih tipova kože, a posebno umorne kože kojoj je potrebna nova energija te učinkovita anti-age zaštita.

GOLD 24 Ka ulje za masažu čuvajte u hladnom i tamnom prostoru.