Mišljenja korisnika

 

Darja, Masažni studio Malisa:

Lipo - detox je izvrsna anti-celulitna linija. Preparate koristim sa postupkom, koji je jednostavan i brz, jer traje samo 50-60 minuta. A što je još važnije tu su rezultati. Nakon njege sa Lipo-detox preparatima koža je kompaktna, glatka i vidljivo pomlađena. Struktura potkožnoga tkiva je poboljšana, smanjeno je i zadržavanje vode te skladištenje masti. Stranka zapazi zaglađenu kožu, koja je uz to i dobro navlažena, sočna i napeta. Na kraju tretmana pojavi se i osjećaj lakoće tijela.

Vlatka Delija, Kozmetički salon SKIN, Varaždin

Prošlo je tri mjeseca otkako smo u našu ponudu uvrstili tretman lica  i preparate iz linije "Pure Oxygen". S obzirom na popularnost kisika u svijetu kozmetike, visoka očekivanja koja smo gajili, u potpunosti su ispunjena. Naime, već nakon prvog tretmana koža klijentica odisala je svježinom, te je postala vidljivo i osjetno elastičnija i glađa.  Međutim, ono što me posebice oduševljava je što ne postoji ciljana skupina klijenata za koje je ovaj tretman namijenjen, već je on primjenjiv kod svih tipova kože, svake životne dobi.  Zadovoljan klijent koji se vraća i u moru različitih, ponovno konzumira isti skupocjeni tretman, najbolja je preporuka kvalitete, pogotovo kada nadodamo da se radi o tretmanu izuzetno jednostavne rutine, kojeg je vrlo lako savladati. S obzirom da u mom salonu najviše radimo s Afroditinim preparatima, vrlo sam zadovoljna što Afrodita ne kaska za trenutno aktualnim trendovima iz svijeta kozmetike, te nudeći visoko kvalitetne preparate za fer cijenu, učvršćuje poziciju jednog od najkvalitetnijh brandova koji se trenutno nude na našem tržištu.

Suzana Weinpert, Kozmetički salon APRIA, Osijek

Linija Pure Oxygen ispunila je u potpunosti moja očekivanja, jedne nove trenutno vrlo aktualne teme u kozmetici tj. upotrebe kisika u njezi kože. Tretman je praktičan za primjenu , ugodan za rad. Posebno me oduševila maska koja je vrlo ugodna za masažu lica. Pure Oxygen je od samog početka tretmana ugodan za kožu, aktivator je priprema za aktivnu ampulu te, zatim maska koja  masažom  osvježava, hidratizira i regenerira kožu. Maska se vrlo brzo upija te smo je tijekom tretmana obogaćivale hidratantnim losionom s hyaluronom. Klijentice su zadovoljne efektom nakon tretmana. Koža im je osvježena, hidratizirana, lijepe ružičaste boje te imaju lagani lifting efekat. Tretman samo  kombinirala s blagom dijamantnom mikodermoabrazijom te smo kod suhih koža na masku s kisikom dodali i malo hialuronske maske te završili s hilaruonskom kremom za suhu kožu. Linija je vrlo lijepi boje, ugodna blagog mirisa i elegantnog pakovanja. Preporučila bi je svim tipovima kože kao  zaseban tretman ili u kombinaciji s mikrodermoabrazijama, radiofrekvencijom. Razvoj linije bio bi interesantan  u smjeru  linije za kućnu upotrebu (tj dnevne i noćne kreme).